Jump to content
The Official Site of the Anaheim Ducks

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Administrator

New Version Of Software Installed Today

Recommended Posts

I hate the new quoting system. Half the time people aren't making sure to put at least a space between the quoted text and their text so it ends up being a block of text. Would love a fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I hate the new quoting system. Half the time people aren't making sure to put at least a space between the quoted text and their text so it ends up being a block of text. Would love a fix.

 

I think you just brought it to everyones attention.

Share this post


Link to post
Share on other sites

One thing I've noticed about the change to the new software is that I can't tell where the quote ends anymore on a mobile device. It just has the poster's name with no box. Does anyone notice it on their phone also?

Share this post


Link to post
Share on other sites

One thing I've noticed about the change to the new software is that I can't tell where the quote ends anymore on a mobile device. It just has the poster's name with no box. Does anyone notice it on their phone also?

 

What phone are you using?  I have an iPhone, and can hardly see the text in normal mode. If I use the mobile mode it is much better.

See what that does for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not sure if it's only me but ever since the switch to the new servers, likes haven't been showing up. Of course I'll take being able to chat with you all during the 3rd period of home games over the PST 9'o-pocalypse and seeing who has liked a post but it was a neat little feature.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know they switched everyone (All Teams) to the generic settings.

Let me see if I can find anything out about it. I know what you are referring to.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not sure if it's only me but ever since the switch to the new servers, likes haven't been showing up. Of course I'll take being able to chat with you all during the 3rd period of home games over the PST 9'o-pocalypse and seeing who has liked a post but it was a neat little feature.

 

Don't you have a little grey box with Like This in it on every post?  It shows up on every post I see on the board.  It is in the body of the message now, not across the top title bar of each post.

 

See if you show it on yours.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What phone are you using?  I have an iPhone, and can hardly see the text in normal mode. If I use the mobile mode it is much better.

See what that does for you.

 

I'm running Android on an Evo 4G.  I have my browser set to look at all web pages in mobile format so I do see it in that mode.  The thing is that the box outline does not show up at all.  When I turn the browser to full version I'm able to see the box.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't you have a little grey box with Like This in it on every post?  It shows up on every post I see on the board.  It is in the body of the message now, not across the top title bar of each post.

 

See if you show it on yours.

 

Yeah, the box is there. Before the switch there used to be a bubble off to the side of that box that listed everyone who has liked a post. I went into an old thread to see if it was just the likes that came after Wednesday that weren't showing up but it appears that bubble has disappeared for every post. I still get the notification saying "username liked a post you made in thread" but that's only for your own posts. For me, there's no way of knowing if someone on the boards liked someone else's post. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm running Android on an Evo 4G.  I have my browser set to look at all web pages in mobile format so I do see it in that mode.  The thing is that the box outline does not show up at all.  When I turn the browser to full version I'm able to see the box.

 

Are you talking when you post or use a quote? I'm not sure what you are referring to as a box outline.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, the box is there. Before the switch there used to be a bubble off to the side of that box that listed everyone who has liked a post. I went into an old thread to see if it was just the likes that came after Wednesday that weren't showing up but it appears that bubble has disappeared for every post. I still get the notification saying "username liked a post you made in thread" but that's only for your own posts. For me, there's no way of knowing if someone on the boards liked someone else's post. 

 

If I remember, it was like a tally that showed how many likes, correct? Is that what you mean?

I wish we could go back in time to get screen shots to show what we are asking.  Unfortunately we are at the mercy of the NHL and Invision when changes like that are made.

I have found the manuals to download, and will look through them tomorrow to see if I can find out how to turn it on, in the meantime, I contacted Invision about the questions also.  I did stress with them it is not a priority like the lockups were, but that we would like an answer sometime soon.

I'll post as soon as I get some kind of answer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What phone are you using? I have an iPhone, and can hardly see the text in normal mode. If I use the mobile mode it is much better.

See what that does for you.

When I mentioned the issue with the quotes, I was using the mobile version of the board on an iPhone. There's no box or anything, it's just text with a space (if someone does it right) between where the poster you're quoting left off and where your post leads off.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If I remember, it was like a tally that showed how many likes, correct? Is that what you mean?

I wish we could go back in time to get screen shots to show what we are asking.  Unfortunately we are at the mercy of the NHL and Invision when changes like that are made.

I have found the manuals to download, and will look through them tomorrow to see if I can find out how to turn it on, in the meantime, I contacted Invision about the questions also.  I did stress with them it is not a priority like the lockups were, but that we would like an answer sometime soon.

I'll post as soon as I get some kind of answer.

 

Thanks! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, the box is there. Before the switch there used to be a bubble off to the side of that box that listed everyone who has liked a post. I went into an old thread to see if it was just the likes that came after Wednesday that weren't showing up but it appears that bubble has disappeared for every post. I still get the notification saying "username liked a post you made in thread" but that's only for your own posts. For me, there's no way of knowing if someone on the boards liked someone else's post. 

 

I'm getting the same thing. I get notifications about people 'liking' my posts, but when viewing the posts there is no indication about likes, as there used to be.

 

Something different - I used to use the "IP Board" option that did not have the Ducks images etc, it was a much cleaner way to use the boards. Apparently this option is no longer available? Which is disappointing :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm getting the same thing. I get notifications about people 'liking' my posts, but when viewing the posts there is no indication about likes, as there used to be.

 

Something different - I used to use the "IP Board" option that did not have the Ducks images etc, it was a much cleaner way to use the boards. Apparently this option is no longer available? Which is disappointing :(

 

I think I got the IP Board theme restored, so give it a try and let me know if it works for you.

 

Ken

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you talking when you post or use a quote? I'm not sure what you are referring to as a box outline.

 

 

The quote box on top of my writing?  On the mobile version that box doesn't show up it's just writing.  I have a hard time distinguishing between the quote and the person replying to the quote.  I hope I'm making myself clear.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ever since the server move I've had to log in more frequently to post. I'm using the mobile version and haven't done anything different. It used to be where I didn't have to sign in for days (OH HOW I MISS YOU), and then on another change it made it where a log in would last about 24 hours. This lasted all the way until now with the new change.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ever since the server move I've had to log in more frequently to post. I'm using the mobile version and haven't done anything different. It used to be where I didn't have to sign in for days (OH HOW I MISS YOU), and then on another change it made it where a log in would last about 24 hours. This lasted all the way until now with the new change.

 

You should log in at least once a day. I don't know what the time frame is for dropping, but I always log out at the end of a session.

If you can use Chrome, which I use, it will remember your username and password for you and you only have to click the login arrow. The other benefit with Chrome, is all favorites (bookmarks) can be synced between multiple devices. In my case, PC, iPad, and iPhone. It will also cross over to android, I'm just not using one of those anymore.

 

Hope that helps, but I will check in and see if there is a timer to log you off.  I know if I don't post, but remained logged on for a while, it will automatically log me out also.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ever since the server move I've had to log in more frequently to post. I'm using the mobile version and haven't done anything different. It used to be where I didn't have to sign in for days (OH HOW I MISS YOU), and then on another change it made it where a log in would last about 24 hours. This lasted all the way until now with the new change.

There is, in fact a time out established on the system. I have set it to double the time now, but it is still low for security reasons.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...